Puisi.my.id - Kumpulan puisi dan kata kata

Puisi Bahasa Sunda: KASATIAAN ANJEUN

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi SundaKASATIAAN ANJEUN Ato Suharto Dua puluh taun urang ngawangun juntrung nangtung, panceg teu gedag sagara rumah tangga nu ku urang di sorang...

Puisi Bahasa Sunda: CARITA AYEUNA JEUNG BAHEULA

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi SundaCARITA AYEUNA JEUNG BAHEULA Ato Suharto Rundayan carita mangsa harita masih natra dina rasa tatali asih nu mengkeut pageuh nepi ka kiwari...

Puisi Bahasa Sunda: ANAKING

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi SundaANAKING Ato Suharto Anaking… regepkeun piwuruk ema hidep sangkan hirup rahayu jeng berkah tur bagja Anaking.. tiru jeng gugu pasipatan ema sabab...

Puisi Bahasa Sunda: HIRUP

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi SundaHIRUP Oleh Ato Paskal Hirup lir ibarat lengkah Sing ati ati tur tarapti nincak ulah ngan saukur lengkah bari komo jeung dudupak...

WHERE CAN I LIFE

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi InggrisWHERE CAN I LIFE By Aslam Yusuf I runway from my life Hope that i can find the paradise But i think...

I HOPE I CAN FORGET YOU, SOON

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi InggrisI HOPE I CAN FORGET YOU, SOON By Indah D Panjaitan I don’t know, why I should thingking like that Is about...

A LETTER TO GOD

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi InggrisA LETTER TO GOD By Jayafran Dear God, I am sorry not to take the path You made My forgiveness to obey...

THE MOON HAS FALLEN

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi, Puisi InggrisTHE MOON HAS FALLEN By Mych Ryan Nothing to say, the rain drifted my words away No place to stay, the love...

THE LAST DATE WITH THE MOON

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi, Puisi InggrisTHE LAST DATE WITH THE MOON By Mych Ryan Here I am, standing in the brink of the day Staring at the...

A LETTER TO A FRIEND

On Sabtu, April 16th, 2016 By

Puisi, Puisi InggrisA LETTER TO A FRIEND By Mych Ryan It’s always hurt to see you cry To see tears falling like rain from...