Puisi Bahasa Sunda: KASATIAAN ANJEUN

KASATIAAN ANJEUN Ato Suharto Dua puluh taun urang ngawangun juntrung nangtung, panceg teu gedag sagara rumah tangga nu ku urang di sorang teu loba leuwang najan harungan sok rajeun datang Kasatiaan anjeun cukang nu jadi lantaran kabagjaan nu pohara,...