Puisi Bahasa Sunda: HIRUP

HIRUP Oleh Ato Paskal Hirup lir ibarat lengkah Sing ati ati tur tarapti nincak ulah ngan saukur lengkah bari komo jeung dudupak rurumpak bisi manggih beling nu pastina bakal nygagk Hirup jeung kahirupan lir ibarat lengkah jeung tujuan lengkah...